InloggningFör att använda delar av webtjänsten krävs att man styrker sin behörighet genom att först logga in, exempelvis för matrikeln, protokoll med mer.

För att som medlem i en svensk LC-klubb erhålla ett personligt användarnamn, skicka ett mail till webmastern på weblady@ladiescircle.se med rubriken LCS login. Inkludera namn, adress och telefon så returneras ett användarnamn och lösenord som ger tillgång till de skyddade tjänsterna på webplatsen. Nu kan Du som redan har epost-adressen angiven i matrikeln hämta Ditt login direkt här!


BläddrarversionMatrikelEfter inloggning kan man söka och sortera uppgifter från medlemsmatrikeln. Varje inloggad medlem kan själv justera sina egna uppgifter och i varje klubb kan sekreteraren (samt O och VO) justera uppgifterna för medlemmar i den egna klubben.

Via online matrikeln kan du anmäla nyamedlemmar, utträde, transfer (klubbyte), styrelseförändringar och nästa års styrelse. För att göra dessa förändringar klicka här. Har du några frågor? Kontakta då matrikelredaktören på matrikel@ladiescircle.se
Lägg gärna in en bild på Dig själv som alla andra medlemmar kan kika på!

Matrikeln kan även nås via WAP. För mer information kontakta matrikelredaktören, LCS.

DokumentI dokumentarkivet skall man kunna hämta praktiska filer som dokumentmallar, grafiska element med mera. Inloggade användare kan ladda upp dokument också.

 
Copyright © 2011-2019 Ladies Circle SwedenVisad 6 213 gångerAnvändarvillkor och Sekretess